Wil je beter 

Slapen EN meer

Energie?

Iedereen kan met kleine aanpassingen beter slapen. Sta elke dag uitgerust op met meer energie. Ontdek hoe ook jij dit voor elkaar kan krijgen.

Nooit meer moe en vage klachten

Een verstoord ritme, emoties, spanning of verkeerde gewoontes zorgen dat jij uit balans raakt.

Dit is niet nodig. Met een klein beetje hulp kun jij dit oplossen.
Altijd meer energie en je goed voelen, thuis en op je werk.

Jij kan een klein gedeelte van je opleidingsbudget besteden om je helemaal goed te voelen.

kies voor jezelf 

EEN Gezond en gelukkig leven

Verbeter je slaap met maatwerk

Met je opleidingsbudget kan je meedoen met de online trainingen van Tsuru. Het unieke van onze aanpak is dat de hele online leeromgeving is afgestemd op jouw persoonlijkheid. Welkom in de toekomst!

Zonder dat je direct naar een coach of een cursus toe hoeft te gaan kan jij makkelijker meer energie krijgen en beter slapen.

Start vandaag en de eerste resultaten zullen binnen een week zichtbaar zijn. Door middel van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten wordt er automatisch een persoonlijk online leerprogramma gemaakt.

Snel resultaten door praktische tips en adviezen
100% maatwerk op jouw behoeften (dankzij de wetenschap)
Bewezen dat dit makkelijker vol te houden is ook dat je ze kunt volhouden!

Zet je opleidingsbudget in

"Werknemers die goed slapen zijn productiever, maken minder fouten en melden zich minder vaak ziek. Ze zijn socialer, hebben minder vaak ruzie en vertonen minder ongewenst gedrag."

Niet alleen jijzelf maar ook je werkgever heeft er baat bij dat jij je opleidingsbudget inzet om je slaap te verbeteren.

Er zijn verschillende manieren om beter te slapen/gezonder slaappatroon aan te leren.
Tsuru Academy biedt verschillende opties om dit aan te pakken. Kies de module die jou het beste gaat helpen.  Bijvoorbeeld om emoties en angsten aan te pakken, je slaapritme te verbeteren of omgaan met drukke dagen en piekeren.

Start vandaag nog via jouw portal ( Springest of Studytube ).

Wat nu?

Het is belangrijk dat je nu actie onderneemt. Anders zal je onnodig met slechte slaap blijven en alle nadelen die daarbij horen.

Lees verder op deze pagina over de verschillende modules om je slaap te verbeteren.
Of vraag een gratis persoonlijk advies aan, als je wilt dat we even met je meedenken over wat slim is in jouw situatie om te doen. 

Het werkt als volgt:

E-learning van Tsuru
  • Je kiest de e-learning naar keuze en meld je aan via het portal.
  • De Tsuru Academy leert je kennen via een vragenlijst op het door jou gekozen gebied.
  • De persoonlijke e-learning (module) staat voor je klaar.
  • Test jezelf en jouw nieuwe kennis met een eindtoets.
  • Na het behalen van de toets kun je je persoonlijke certificaat downloaden.

Kies de juiste module

Er zijn verschillende manieren om beter te slapen/gezonder slaappatroon aan te leren.
Tsuru Academy biedt verschillende opties om dit aan te pakken. Kies de module die jou het beste gaat helpen. 

1

Verkeerde gewoonten - Slapen; het lijkt zo makkelijk maar dat is het niet. Wist je dat 1 op de 3 mensen niet goed slaapt? Slapen is van levensbelang. Maar wat is nu een goed slaappatroon? Hoe kan ik mijzelf aanleren dat ik beter slaap? Deze module geeft je concrete handvatten en praktische informatie om "de slaap weer te kunnen vatten".

2

Onregelmatige werktijden/ Verstoord dag- nachtritme/ Jetlag

Verstoord ritme - Je lichaam is ingesteld op dag en nacht. Als dit ritme verstoord wordt dan raakt je biologische klok van slag wat gevolgen kan hebben voor je functioneren. De biologische klok regelt namelijk ons slaap- waakritme en de aanpassing van de hormoonspiegel gedurende een 24-uurs periode. In deze module leren we je over de gevolgen van een verstoord dag/ nacht ritme, geven we inzicht en bieden we handige tips om er zo goed mogelijk mee om te gaan.

3

Omgaan met spanning en slaap

Stress/ spanningen - Je slaapt om tot rust te komen. Goede slaap betekent dat je hersenen de tijd en de kans krijgen om zich te reinigen. Dat zorgt er voor dat je hersenen de volgende dag weer goed kunnen functioneren. Ook zorgt een goede nachtrust ervoor dat je je emoties van de dag goed kan verwerken en dat je onthoudt wat je overdag hebt geleerd. Maar wat als je vol emoties zit en grote spanningen hebt ? Dan is het lastig om goed te slapen. Terwijl dat nu juist zo belangrijk is. Leer omgaan met deze spanningen zodat je beter te kunnen slapen, meer rust krijgt zodat je juist beter om kunt gaan met emoties en spanningen.

?

Meer weten?

Vraag een gratis persoonlijk advies aan, dan weet je snel wat je in jouw situatie kan doen. Vul je gegevens in en we reageren snel en persoonlijk.

Je KuNt DIRECT STARTEN

Kijk snel op het portal waar jij jouw opleidingsbudget kunt besteden en bestel de cursus of opleiding die bij jou past. Of informeer bij je (opleidings) manager/ coördinator en vraag goedkeuring voor de opleiding die bij jou past.

Je opleidingsbudget is nog nooit zo goed besteed.

Dit Zeggen gebruikers

N. Parinussa


Specifiek voor mij

Ik werk in het ziekenhuis en mijn diensten zijn lang en op verschillende tijden. Hier lijdt mijn slaapritme en slaapkwaliteit enorm onder. Fijn dat deze e-module zo specifiek is gemaakt voor mijn probleem! Met de gerichte en praktische tips kan ik gelijk aan de slag. Het kostte ook niet super veel tijd dus dit motiveert om de module tot het eind te volgen.

B. VAN DER LINDEN


Leuke kleine uitdagingen

De e-Learning 'Hoe gedrag mijn slaappatroon beïnvloedt' heeft mij geleerd dat alles dat ik de hele dag doe invloed heeft op hoe goed ik slaap. Ik hou nu een slaapdagboek bij en zie echt vooruitgang.

J. VAN DER SCHOOR


Eye opener

Door de jaren heen ging ik steeds slechter slapen. Maar er was geen duidelijke reden voor. Totdat ik de e-learning "Hoe gedrag je slaappatroon beïnvloedt" ging doorlopen. Toen kwam ik er achter dat er bij mij langzaam "slechte" gewoontes zijn ingeslopen die effect hebben op goed slapen. Ik heb nu gelukkig weer voldoende handvatten om sneller, beter en langer te slapen.

TSURU

 TIL jouw gezondheid, geluk en motivatie naar een hoger niveau

Mensen die goed in hun vel zitten en zich gezond voelen kunnen het maximale uit zichzelf halen. Daarom wil Tsuru iedereen helpen om de gezondheid, het geluk en de motivatie te vergroten. Dat doen we door op een wetenschappelijke manier een gezonde leefstijl inzichtelijk te maken, en door bewustwording te creëren.

KIES VOOR JEZELF

Tsuru leert je kennen door wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten. Met behulp van de antwoorden die je geeft, kunnen wij een duidelijk beeld krijgen van je persoonlijkheid, en hoe het gesteld is met jouw vijf leefstijlgebieden: Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie.

Door de combinatie van deze producten krijg je de bewustwording, handvatten en motivatie om aan de slag te gaan met jouw gezondheid en geluk. Het persoonlijke en leuke karakter van de producten zorgt ervoor dat het niet alleen aanslaat, maar ook dat je een gezondere leefstijl echt kunt volhouden.

HEB JE NOG VRAGEN?

Klik hieronder om met een medewerker van Tsuru te chatten via whatsapp

Copyright 2022 © Tsuru Online B.V. All Rights Reserved
Disclaimer • Privacy- & Cookieverklaring • Gebruikersvoorwaarden • Algemene Voorwaarden