De snelste en makkelijkste manier om een mooier leven te realiseren is door het volgen van een online training. Toch valt het resultaat vaak tegen.

Het probleem is namelijk dat 99% van alle aangeboden online trainingen helemaal niet gemaakt zijn voor jou. Ze houden geen rekening met jouw unieke situatie en persoonlijkheid. Dus krijg je niet alleen teveel informatie, maar past de leervorm ook niet bij jou.

Deze one-size-fits-all aanpak zorgt ervoor dat je sneller jouw motivatie kwijtraakt en dat je geen of matige resultaten haalt.

Het kan ook anders; online trainingen die helemaal op jou zijn afgestemd.

Daarom bieden wij jou een online leeromgeving aan die volledig afgestemd is op jouw persoonlijkheid. Door middel van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten stellen we een online leerprogramma samen.

De moderne techniek zorgt ervoor dat jij op maat gemaakte adviezen krijgt, die jouw persoonlijkheid als leidraad hebben. Zo weet je dat de trainingen en tips niet alleen bij je passen, maar  dat je ze ook vol kunt houden!

Tsuru

Waar begin je?

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Er zijn talloze manieren om dit te leren. Hierdoor is een juiste keuze maken niet makkelijk. Wij kunnen je hierbij helpen.


Vind de best passende training door antwoord te geven op de volgende 5 vragen.  Je ontvangt dan direct een persoonlijk advies en uitleg hoe jij dit kan aanvragen met je opleidingsbudget.

voor onder andere deze leefstijlgebieden zijn er e-learnings beschikbaar

slaap
ambitie
persoonlijkheid
stress
voeding
bewegen

Een greep uit onze e-Learnings

Je gedachten op orde; rust in je hoofd
Omgaan met eet-verleidingen
Onregelmatige werktijden/ verstoord dag- nachtritme/ jetlag

Rust in je hoofd Een beetje stress is niet erg. Dat kan zelfs positief zijn. Maar als je het idee hebt dat het je over het hoofd groeit dan gaat dat problemen geven. In deze module leren we je met eenvoudige trucjes om orde te krijgen in je gedachtes en overzicht in taken en werkzaamheden.

Externe eter – Een externe eter is iemand die meer dan gemiddeld gevoelig is voor externe prikkels. Vooral geuren en het zien van eten activeren de drang naar eten. Als je die gevoeligheid hebt dan is het ook moeilijker om je te beheersen. Dit leidt regelmatig tot onbeheersbare eetbuien met spijt achteraf. Belangrijk is om omgevingsfactoren onder controle te houden. Met deze module leer je hoe je om moet gaan met verleidingen maar ook hoe je je gedrag in kleine stapjes en met tips en tricks kunt veranderen.

Je lichaam is ingesteld op dag en nacht. Als dit ritme verstoord wordt dan raakt je biologische klok van slag wat gevolgen kan hebben voor je functioneren. De biologische klok regelt namelijk ons slaapwaakritme en de aanpassing van de hormoonspiegel gedurende een 24-uurs periode. In deze module leren we je over de gevolgen van een verstoord dag/ nacht ritme, geven we inzicht en bieden we handige tips om er zo goed mogelijk mee om te gaan.