Gelukkige en gezonde medewerkers functioneren beter 

De nieuwe manier om vitaal en gemotiveerd personeel te krijgen en te houden

Ontdek hoe je medewerkers slimme ontwikkelmogelijkheden kan bieden die passen bij hun persoonlijke situatie.

Wat is nodig om de vitaliteit van medewerkers te versterken?

Veel L&D en HR managers zoeken manieren om persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te stimuleren.

De grootste uitdaging is om alle medewerkers individueel te helpen. Want iedere medewerker heeft specifieke behoeften en een eigen persoonlijkheid.

Dit is vaak duur en niet praktisch om te regelen.Daarom biedt Tsuru oplossingen die zijn afgestemd is op de persoonlijkheid en de behoeften van elke medewerker.

Door het combineren van technologische innovatie en psychologie- en leefstijlwetenschappen is het mogelijk om medewerkers op een nieuwe manier echt te helpen.

Gelukkige, gezonde en gemotiveerde medewerkers als resultaat.

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn tot 20% productiever, tot 50% minder vaak ziek en 100% meer gemotiveerd.

VITALE MEDEWERKERS


Vitale medewerkers zijn essentieel voor een gezonde organisatie. Een goede werkgever faciliteert daarom persoonlijke coaching voor het medewerker welzijn als geheel én monitort hoe dit over de tijd ontwikkelt. Op deze manier verbetert werkgeluk, fysieke en mentale gezondheid en motivatie op een duurzame manier, met als gevolg dat verzuim daalt en productiviteit stijgt.

Tsuru wil gezondheid en geluk voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen we door het samenbrengen van technologische innovatie en psychologie- en leefstijlwetenschappen, waarbij elke medewerker als geheel wordt bekeken.

Plan direct een vrijblijvende afspraak en ontdek wat dit in jouw organisatie kan betekenen.

Tsuru bestaat uit een team wetenschappers, medisch specialisten, en andere inhoudelijke experts. Onze overkoepelende interesse bestaat uit gezondheid en geluk toegankelijk maken voor iedereen.

Alle medewerkers krijgen op maat gemaakte adviezen over de zes leefstijlgebieden waar zij belang bij hebben: Persoonlijkheid, Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie.

De oplossingen van Tsuru zijn onder andere laagdrempelige digitale begeleiding, persoonlijk leefstijladvies op basis van de persoonlijkheid & leefstijl scan. 

  • Adviezen die echt werken en bij de medewerker passen
  • Digitale toepassingen voor 24/7 toegang tot kennis
  • Inhoud wetenschappelijk onderbouwd en altijd actueel
  • Laagdrempelig, leuk in gebruik en nuttig voor werk en privé
?

Meer weten?


Wil je ook een sterke en gezonde organisatie met gelukkige en gemotiveerde medewerkers? Plan dan een vrijblijvend advies gesprek. Hierin bespreken we de huidige situatie, doelen en het traject dat jouw organisatie daarbij kan gebruiken.

Dit Zeggen gebruikers

N. Parinussa


Specifiek voor mij

Ik werk in het ziekenhuis en mijn diensten zijn lang en op verschillende tijden. Hier lijdt mijn slaapritme en slaapkwaliteit enorm onder. Fijn dat deze e-module zo specifiek is gemaakt voor mijn probleem! Met de gerichte en praktische tips kan ik gelijk aan de slag. Het kostte ook niet super veel tijd dus dit motiveert om de module tot het eind te volgen.

B. VAN DER LINDEN


Leuke kleine uitdagingen

De e-Learning 'Hoe gedrag mijn slaappatroon beïnvloedt' heeft mij geleerd dat alles dat ik de hele dag doe invloed heeft op hoe goed ik slaap. Ik hou nu een slaapdagboek bij en zie echt vooruitgang.

J. VAN DER SCHOOR


Eye opener

Door de jaren heen ging ik steeds slechter slapen. Maar er was geen duidelijke reden voor. Totdat ik de e-learning "Hoe gedrag je slaappatroon beïnvloedt" ging doorlopen. Toen kwam ik er achter dat er bij mij langzaam "slechte" gewoontes zijn ingeslopen die effect hebben op goed slapen. Ik heb nu gelukkig weer voldoende handvatten om sneller, beter en langer te slapen.

TSURU

 TIL jouw gezondheid, geluk en motivatie naar een hoger niveau

Mensen die goed in hun vel zitten en zich gezond voelen kunnen het maximale uit zichzelf halen. Daarom wil Tsuru iedereen helpen om de gezondheid, het geluk en de motivatie te vergroten. Dat doen we door op een wetenschappelijke manier een gezonde leefstijl inzichtelijk te maken, en door bewustwording te creëren.

Beter resultaat in Je organisatie

Tsuru leert de medewerkers kennen door wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten. Met behulp van de antwoorden die je geeft, kunnen wij een duidelijk beeld krijgen van je persoonlijkheid, en hoe het gesteld is met jouw vijf leefstijlgebieden: Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie.

Tsuru is een gezondheidsplatform met als doel om iedereen gezonder, gelukkiger en gemotiveerder te maken. Dat doen we met een team aan wetenschappers, medisch specialisten en inhoudelijke experts. Wij helpen mensen om op een leuke en eenvoudige manier meer inzicht te krijgen in hun gezondheid en vitaliteit. Daarnaast ondersteunen we deelnemers met stappen zetten richting een gezondere leefstijl.

HEB JE NOG VRAGEN?

Klik hieronder om met een medewerker van Tsuru te chatten via whatsapp

Copyright 2022 © Tsuru Online B.V. All Rights Reserved
Disclaimer • Privacy- & Cookieverklaring • Gebruikersvoorwaarden • Algemene Voorwaarden