Benut 100% van het potentieel van de medewerkers

Een simpele manier om de kwaliteit van de medewerkers in de organisatie te garanderen

63% van bedrijven Laat het potentieel van werknemers onbenut 

Talent- en L&D managers lopen tegen de volgende problemen aan:

 • Ontwikkelmogelijkheden worden te weinig gebruikt
 • Medewerkers hebben geen tijd om te leren
 • Medewerker zijn vaak niet goed op de hoogte
  Leerbudget blijft liggen
 • Motivatie van medewerkers is niet altijd heel groot

Haal het maximale uit je medewerkers en investeer niet alleen in wat medewerkers moeten kunnen maar ook in wat ze kunnen zijn


Gezonde en gelukkige medewerkers zijn tot 20% productiever, tot 50% minder vaak ziek en 100% meer gemotiveerd.

Dat niet alleen, deze medewerkers zitten beter op hun plek en staan meer open om te leren.

Positieve emoties overspoelen onze hersenen met dopamine en serotonine. Dit zijn stofjes die ons niet alleen een goed gevoel geven. Ze verbeteren ook ons geheugen en ons leervermogen.
 
Wil je meer weten?

Plan direct een vrijblijvende afspraak en ontdek wat dit in jouw organisatie kan betekenen.


 • Wetenschappelijke onderbouwing (groot team van medici en leefstijl experts)
 • Schaalbare vitaliteitsprojecten en e-learnings vanuit inzicht en persoonlijkheid
 • Digitale toepassingen voor 24/7 toegang tot kennis
 • Uitgangspunt is eigen regie medewerker, bieden van zelfinzicht en begeleiding op gerichte Leefstijl gerelateerde onderwerpen
 • Laagdrempelige toolings, leuk in gebruik en nuttig voor werk en privé
 • ?

  Meer weten?

  Vraag een gratis persoonlijk advies aan, dan weet je snel wat je in jouw situatie kan doen. Vul je gegevens in en plan een  advies gesprek.

  Dit Zeggen gebruikers

  N. Parinussa


  Specifiek voor mij

  Ik werk in het ziekenhuis en mijn diensten zijn lang en op verschillende tijden. Hier lijdt mijn slaapritme en slaapkwaliteit enorm onder. Fijn dat deze e-module zo specifiek is gemaakt voor mijn probleem! Met de gerichte en praktische tips kan ik gelijk aan de slag. Het kostte ook niet super veel tijd dus dit motiveert om de module tot het eind te volgen.

  B. VAN DER LINDEN


  Leuke kleine uitdagingen

  De e-Learning 'Hoe gedrag mijn slaappatroon beïnvloedt' heeft mij geleerd dat alles dat ik de hele dag doe invloed heeft op hoe goed ik slaap. Ik hou nu een slaapdagboek bij en zie echt vooruitgang.

  J. VAN DER SCHOOR


  Eye opener

  Door de jaren heen ging ik steeds slechter slapen. Maar er was geen duidelijke reden voor. Totdat ik de e-learning "Hoe gedrag je slaappatroon beïnvloedt" ging doorlopen. Toen kwam ik er achter dat er bij mij langzaam "slechte" gewoontes zijn ingeslopen die effect hebben op goed slapen. Ik heb nu gelukkig weer voldoende handvatten om sneller, beter en langer te slapen.

  TSURU

   TIL jouw gezondheid, geluk en motivatie naar een hoger niveau

  Mensen die goed in hun vel zitten en zich gezond voelen kunnen het maximale uit zichzelf halen. Daarom wil Tsuru iedereen helpen om de gezondheid, het geluk en de motivatie te vergroten. Dat doen we door op een wetenschappelijke manier een gezonde leefstijl inzichtelijk te maken, en door bewustwording te creëren.

  Beter resultaat in Je organisatie

  Tsuru leert de medewerkers kennen door wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten. Met behulp van de antwoorden die je geeft, kunnen wij een duidelijk beeld krijgen van je persoonlijkheid, en hoe het gesteld is met jouw vijf leefstijlgebieden: Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie.

  Tsuru is een gezondheidsplatform met als doel om iedereen gezonder, gelukkiger en gemotiveerder te maken. Dat doen we met een team aan wetenschappers, medisch specialisten en inhoudelijke experts. Wij helpen mensen om op een leuke en eenvoudige manier meer inzicht te krijgen in hun gezondheid en vitaliteit. Daarnaast ondersteunen we deelnemers met stappen zetten richting een gezondere leefstijl.

  HEB JE NOG VRAGEN?

  Klik hieronder om met een medewerker van Tsuru te chatten via whatsapp

  Copyright 2022 © Tsuru Online B.V. All Rights Reserved
  Disclaimer • Privacy- & Cookieverklaring • Gebruikersvoorwaarden • Algemene Voorwaarden