Leefstijl
Reading PLA
Sportive woman using her phone in a park

Hoe het werkt

Tsuru leert je kennen door wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten. Met behulp van de antwoorden die je geeft, kunnen wij een duidelijk beeld krijgen van je persoonlijkheid, en hoe het gesteld is met jouw vijf leefstijlgebieden: Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie.

Wij geven je deze inzichten door middel van de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan. Dit is een rapport van ongeveer 40 pagina’s, dat bestaat uit zowel persoonlijke als verdiepende informatie.

Naast de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan bieden wij ook een aanvullend rapport aan: het Persoonlijkheid & Leefstijl Advies. Hier vind je gepersonaliseerde adviezen. Beide rapporten zijn geschreven door ons team van wetenschappers, waardoor het actueel en wetenschappelijk onderbouwd is.

Tsuru biedt ook dagelijkse coaching aan in de vorm van onze coaching app: de Persoonlijkheid & Leefstijl Coaching. Je kunt hier zelf kiezen met welk leefstijlgebied je aan de slag wilt gaan.

Door de combinatie van deze producten krijg je de bewustwording, handvatten en motivatie om aan de slag te gaan met jouw gezondheid en geluk. Het persoonlijke en leuke karakter van de producten zorgt ervoor dat het niet alleen aanslaat, maar ook dat je een gezondere leefstijl echt kunt volhouden.

Leefstijl

Persoonlijkheid & Leefstijl Scan

Dit rapport geeft je op een duidelijke en leuke manier inzicht hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Je leest hier jouw score op elk leefstijlgebied: Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie. Deze scores zijn aangevuld met persoonlijke informatie, zodat je precies weet waar je op moet letten. Daarnaast geven we je ook voldoende achtergrondinformatie, zodat je meer leert over de wetenschap achter de leefstijlgebieden. Leerzaam, leuk, en bovenal effectief!

Persoonlijkheid & Leefstijl Advies

Het Persoonlijkheid & Leefstijl Advies is de stap na de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan. Wil je direct aan de slag om jouw leefstijlscores te verbeteren? De adviezen vind je in dit rapport. Je leest hier op maat gemaakte adviezen, die jouw persoonlijkheid als leidraad hebben. Zo weet je dat de adviezen niet alleen bij je passen, maar ook dat je ze kunt volhouden!

Persoonlijkheid & Leefstijl Coaching

Als je dagelijks actief aan de slag wilt met je gezondheid, dan past de Persoonlijkheid & Leefstijl Coaching perfect bij jou! Via onze coachingsapp ontvang je dagelijks adviezen, relevante informatie en leuke weetjes. Je kiest zelf op welk leefstijlgebied je coaching wilt ontvangen. Daarnaast coachen wij je ook op je gezondheid, geluk en motivatie. Je bent dagelijks zo’n drie tot vijf minuutjes met de coachingsapp bezig.