Persoonlijkheid & Leefstijl Coaching

Je kunt gezonde fysieke en mentale gewoontes niet zomaar in je dagelijkse routine opnemen. Door gebruik te maken van gepersonaliseerde coaching is dit wél mogelijk. Door langere tijd gebruik te maken van een leuke manier van coaching lukt het jou om grote stappen te zetten in jouw gezonde levensstijl. Daarom heeft Tsuru de Coaching App, waarmee we je zowel dagelijks als persoonlijk coachen op vijf leefstijlgebieden. Met behulp van vragenlijsten die wetenschappelijk gevalideerd zijn, leren we je kennen. Deze kun je op elk moment stoppen en weer hervatten. Dankzij jouw antwoorden hebben wij alle informatie die we nodig hebben om te starten met de coaching. Hierbij geldt natuurlijk een garantie van behoud van privacy. In onze Coaching App stellen wij voortgangsvragen, waardoor we de coaching continu verder kunnen personaliseren.

Elke dag ontvang je een advies in de vorm van een blog of vlog. Dit advies is gekoppeld aan het door jou gekozen leefstijlgebied, en op de gebieden Gezondheid, Geluk en Motivatie. Daarnaast kan iedereen fit blijven door gebruik te maken van de Tsuru Work-Out App, die erop gericht is om beweegadvies te geven. Dit is onderdeel van onze integrale coaching. Het beweegadvies is gespecificeerd op geslacht, gewicht en ervaringsniveau. Daarnaast helpen wij je met een gezond eetpatroon vinden, met behulp van recepten op maat van het Voedingscentrum. De Coaching App verstuurt elke dag een pushbericht om iedereen op de hoogte te houden, en om de aandacht bij het coachingstraject te houden.

De app biedt echter ook ontzettend veel mogelijkheden aan om meer te leren op het gebied van algemene gezondheid. Zo is er een nieuwsrubriek waar we het nieuws betreffende gezondheid bijhouden, en werken we met een blogrubriek waar langere verdiepende blogs staan die je meer vertellen over ontwikkelingen binnen de leefstijlgebieden. Daarnaast zijn er dagelijkse quizvragen met interessante feitjes over gezondheid, inspirerende quotes en tips van de week, en nog veel meer…